klassieke keuken


U bent nieuwsgierig geworden naar een keuken in jaren dertig stijl. U bent de trotse eigenaar van een huis uit die periode, of u heeft een nieuwbouwhuis gekocht in jaren dertig stijl. Wat is er dan mooier dan een nieuwe keuken uit de jaren dertig, op maat gemaakt en te voorzien van alle moderne gemakken. En op maat gemaakt wil in dit geval precies dat zeggen: Het Timmerteam werkt niet met passtukjes om de laatste loze ruimte te overbruggen. Is er bijvoorbeeld 63,5 centimeter over, dan is het laatste kastje precies die breedte!

 

Replaceable image

Precies wat dit authentieke jaren dertig huis nodig had. Een keuken op maat in dezelfde stijl!

Samen met de bewoners een onwterp maken dat recht doet aan hun droom. Samen aan tafel om het beeld dat mensen in hun hoofd hebben, om te zetten in werkelijkheid kost tijd, maar loont de moeite.

Stap voor stap, tekenen, ontwerpen, materiaalkeuze, welke kleur gaan we gebruiken en wat voor apparatuur en accesoires willen we in onze klassieke keuken.

Wilt u liever een moderne keuken op maat? Of bent u enthousiast over het maatwerk, maar wilt u een keuken uit een ander periode? Dat kan natuurlijk ook een keuken uit de jaren vijftig of zestig, een jaren zeventig keuken, Het Timmerteam werkt samen met u aan de verwezenlijking van uw droomkeuken op maat.

Uw belangstelling is gewekt? Klik hier voor contact.


     

In deze keuken hebben we de moderne afzuiging netjes weggewerkt in een schouw, gemaakt naar een voorbeeld uit de jaren dertig. Alles op maat van het moderne fornuis dat er dus precies onder past. Een mooie combinatie van moderne apparatuur in een authentieke omgeving.

Een keukenkraan die zo uit de jaren dertig lijkt te komen, maar die toch aan alle moderne kwaliteitseisen voldoet, boven een spoelbak van wit porcelein, maken het beeld compleet. Het aanrechtblad is op verzoek van de eigenaars in hout uitgevoerd, maar graniet of een terrazo aanrecht had natuurlijk ook gekund.

Een ouderwets ogend tegeltje met een modern dessin contrasteert heel mooi met de rest van de keuken en ook aan een opbergruimte voor de flessen is gedacht.

Bent u toe aan een nieuwe keuken, klassiek of modern? Neem vrijblijvend contact op.

Nog even verder kijken? Ga terug naar het overzicht particuliere projecten

Replaceable image


                            


Het Timmer Team