modern interieurU wilt een modern en eigentijds interieur? U heeft zelf concrete ideeën en eventueel een ontwerp? Dan gaat Het Timmerteam samen met u aan de slag om uw droom werkelijkheid te laten worden. Eventueel helpen we met de vertaling van idee naar ontwerp, of, als u dat op prijs stelt, betrekken wij er een interieurontwerper of interieurarchitect uit ons netwerk bij.

Samen met u doorlopen we dan de ontwerpfase, om daarna de ontwerpen te realiseren en bij u te plaatsen.

We nemen u als voorbeeld even mee door een penthouse in New Babylon te Den Haag.

We beginnen in de living, waar het terras van de living wordt afgescheiden door twee door ons geleverde en geïnstalleerde schuifdeuren. Aan de buitenzijde zwart spiegelend om inkijk te voorkomen, van binnen naar buiten kijken kan natuurlijk wel. 

Replaceable image


 

Replaceable image

In dezelfde ruimte een eigentijdse glazen salontafel. Inderdaad, het hoeft niet persé van hout te zijn om bij Het Timmerteam vandaan te komen!

Het afgebeelde barmeubel is dan weer wèl van hout.

Wij helpen u in het vinden van een interieur wat bij u past en denken daarbij in oplossingen en niet in belemmeringen. Het materiaal is daarbij een middel, geen doel.

  

Loopt u even mee naar de slaapkamer, hoewel master bedroom in dit geval een passender benaming is.

We laten u graag de door ons ontworpen en gemaakte kledingkast zien. in verschillende fases van de installatie. Uiteindelijk is de kast afgewerkt met schuifdeuren van zwart spiegelglas. Daar achter de eigenlijke kast met uitschuifframes en lades, die de inhoud toegankelijk en overzichtelijk maken. De verlichting is in verschillende kleurenin te stellen. Het geheel past naadloos bij de interieurstijl die de eigenaar van dit luxe penthouse in gedachten had. Natuurlijk is ook de badkamer niet vergeten!

 

Benieuwd wat we kunnen doen voor uw interieur? Neem vrijblijvend contact op.

Nog even verder kijken? Ga terug naar het overzicht particuliere projecten

 

    .  


Het Timmer Team