zakelijke projecten


Replaceable image

Hallo ondernemer! Hier vindt u een keuze uit de vele zakelijke projecten die Het Timmerteam onderhanden mocht nemen. Wij vinden het altijd inspirerend om met collega ondernemers aan tafel te zitten om samen de maximale oplossing voor hun inrichtingsvraagstuk te vinden. En dat lukt vrijwel altijd.

Op basis van uw eigen idee of ontwerp werken we aan uw nieuwe inrcihting indien u dat wenst, samen met uw interieurarchitect of met een van de aan ons bedrijf verbonden ontwerpers.

Bekijk rustig wat van de uitgestalde projecten, heeft u vragen of wilt u met ons overleggen over uw specifieke vraag of probleem, neem dan even contact op.

Wij komen graag bij u langs om met u in gesprek te gaan.


winkels


Een ruime ervaring in winkelinterieurs en winkelinrichting, teveel om hier allemaal te laten zien. Ook in de winkel levert Het Timmerteam alles op maat. In de kleur en uitvoering die u wilt, of in samenwerking met een interieurontwerper die met ons samenwerkt. Altijd gericht op het plezier van uw klant en van uw personeel.

Klik op de link onder het plaatje voor meer.

Meer over winkelinterieurs>


Kantoren


Van advocaat tot zakelijke dienstverlener, ze hebben een ding gemeen: Ze werken op kantoor en hebben behoefte aan een goede en veilige werkplek. Hoe groot of klein uw kantoor ook is, Het Timmerteam verzorgt een interieur op maat, dat past bij uw bedrijfscultuur en bij uw klantgroep. Op deze manier realiseren wij samen met u een passende werkomgeving.

Kantoorinrichting

Meer over kantoorinterieurs>


Trailers


Trailers? Ja, trailers. Voor wie zijn bedrijf mobiel wil hebben, of voor wie een klant heeft die dat wil. Zo bouwde Het Timmerteam trailer interieurs voor Festo en voor Lamboo Medical. Maar ook uw foodtruck of mobiele werkplaats voorzien wij van een fraai interieur op maat.

Meer over trailerinterieurs>


scholen


Onderwijs is belangrijk, onwijs belangrijk. Het Timmerteam heeft ervaring in schoolinterieurs en schoolinrichting. Op diverse lokaties realiseerden wij maatwerk in scholen, jeugdzorginstellingen en kinderopvang. Plekken waar het belang van het kind voorop staat.

Meer schoolinterieurs>


zorg en welzijn


Als maatwerk ergens belangrijk is, dan is dat wel in de sector zorg. En niet alleen letten we op de maat van het interieur, maar ook houden we rekening met de 'menselijke maat'!       

Jong en oud mogen in een verzorgingsomgeving rekenen op een passend interieur en een passende inrichting. Het Timmerteam trekt met u op om een mooie oplossing te vinden.  

Meer interieurs zorg en welzijn>


Sport en horeca


Ook in sportaccomodaties en horecagelegenheden is Het Timmerteam actief.

Kantine of kleedkamer, als u het beste wilt voor uw vereniging, uw café, restaurant of hotel? Ook dan klopt u bij Het Timmerteam aan. Kantine inrichting, kleedkamerinterieur, een gezellig (eet)café interieur of een chique hotel? Samen met uw of onze ontwerpers maken wij het voor u op maat!

Meer sport- en horeca interieurs>


kasten en vitrines


U heeft geen behoefte aan een interieur op maat, maar u heeft wel een op maat gemaakte kast, vitrine of wandmeubel nodig voor uw kantoor, winkel, school of zorginstelling.

Het Timmerteam maakt, levert en installeert in overleg met u en gemaakt naar uw persoonlijke smaak.

Meer kasten en vitrines>


toonbanken en tafels


Toonbanken, balies, servicedesks, werktafels, katheders, als het beestje maar een naam heeft en u een wens, dan maakt Het Timmerteam het voor u. Kleur, materiaal, afmetingen en plaatsen. Bijvoorbeeld in een watertoren, klik hier om er een kijkje te nemen!

Alles maatwerk en in overleg met u. De kans om u te onderscheiden van de concurrentie door een prachtige presentatie.

Meer toonbanken, werktafels e.d.>


Het Timmer Team